watt & watt?

Gullungar, hur mår ni? jag är totalt slut efter en hel dags shopping med tjejorna! Hujedamig!
Fick med mig en hel del hem iaf, dessutom en bra start på julklappshögen! jag tror att ni, mina kära vänner bevittnar ett rekord pga det ;) Känns skönt att ha startskottet pangat och klart så att säga!

Var nyss iväg med Lollo och kikade på en intressant lägenhet, väldigt nära mig, stor & fin, balkong på typ 100 kvm, äsh vem försöker jag lura? Det ÄR hennes nästa place to be, så är det bara! Så ur vägen alla ni andra som tycker den var intressant - this one belongs to my girl!

Well,
nu är det jul här i vårt hus också :)  Gardiner, stakar, stjärnor, tomtar & kanel lagerbär ljuset på sin plats! Finally!







Köpte även såna där stjärnor på fot ni vet? Javisst vilket asbra köp, för det första var det ju näst intill omöjligt att veckla ut stjärnan som ska sitta på, tur man har experthjälp ibland ;)
Sen stog det ju max 25 watt på foten ... jaja tänkte jag, dem rekomenderar väl vilken lampa som ger bäst ljus i just den ljuskällan. Har inga 25 hemma så skruvar i 40, standard liksom .. bara sålänge, köper 25 imorgon.
Mitt i all julefrid, stjärnorna lyser & julmusiken fyller lägenheten, så ser jag att de båda topparna på stjärnorna börjat svartna! JAVISST, haha herregud jag höll ju på att elda upp hela alltihop! Så står det 25 watt - ANVÄND 25 watt & absolut INTE 40 watt, det funkar nämligen inte!

Hej ni fina! Jag och lillnem har precis se...

2011-11-23_22_08 (MMS)

Hej ni fina! Jag och lillnem har precis sett en sån där typisk kännslofilm, passade ju just snyggt, yep Emma got emotionell, haha jag fattar inte att jag blir så sjukt berörd av såna här sketna ungdomsfilmer, romantik/komedi bla bla, jag blir rena känslovraket! Herregud, dags att knoppa! Imorgon blir det mini roadtrip med systra och Linsen, weeiho! Natti lovers!


Just smile



Smile at life, and life will smile right back at you!


Utställning



Snyggnemo i ringen :) Nästa gång kör vi utomhus, vi var i ett ridhus den här gången - KALLT!



De fina priserna, gissa om vi var stolta!
Nu gäller det att träna inför sommarens utsällning/ar, räkna med att få lyfta upp Nemo på bordet & klämma lite på han när ni hälsar på hos oss framöver ;) Haha!


Thats life



Hahaha, kan nån annan än allas vår Lins vara framme med kameran & fånga sånna här ögonblick, jag tvivlar!
Helt stört underbart!


Heminspiration

Gud vad jag har torskat på idén att göra en liten makeover hemma! Den där jädra, dock totalt underbara, tapeten har satt griller i hjärnan på mig! Nu vill jag lägga in nytt golv också, haha vafan liksom?

Det är ju inte direkt så att lägenheten egentligen behöver rustas upp!
Den är faktiskt himla fin som den är, men nu har jag en lite annan bild i huvudet om hur jag vill att det ska se ut.
Och envis som man är - tror det kommer bytas golv & tapetseras inom en snar frmtid på grådavägen! ;)

Jag vill ha romantiskt & shabby chic, fast mer modernt. Jag vill inte ha det där gamla lite slitna, förstår ni? :)




Ungefär det här stuket, älskar den mörka kistan som kontrast till det vita! Det får inte bli för vitt!


Imorgon ska vi ställa ut Nemo för första gången, iiih! Det ska bli så himla kul, jag har aldrig vart på en hundutställning innan, tips någon? :D

OCH jaa, jag är fullt medveten om att det är november.. nu är jag det ialla fall, igår var jag inte det, haha!
Med tanke på inlägget under, det är den här nattförvirringen ni vet ;b

Hoppas ni sussar sött i era bäddar gulls, natti ♥  

Thumbs up



Tummen upp för mitt goda humör just nu! Hamnade i en liten bubbla av julstämning ( i oktober, jag vet), harmoni & pirr i magen! Har absolut ingen aning var det kommer ifrån eller vad det betyder?

Det känns ungefär som om jag vet att något totalt asbra kommer att hända snart, som om allt bara kommer falla på plats & lösa sig.. har som sagt ingen aning, men det ger jag blanka fan i - för den här kännslan vill jag behålla!

Fingers crossed

RSS 2.0