Nokia 6500 Slide Baby ;P

wiihaaa! Jag fick ett samtal igår kväll av Fredrik på jobbet , Han tyckte att jag skulle komma och hämta mobiltelefonen så jag hade något att leka med under jul!
Först fattade jag ingenting , men SEN slog det mig! JAG VANN! :D

I somras någon gång så hittade vi en massa kvarglömda saker i ett bagageutrymme, vi lämnade det såklart till polisen som hittegods , så som man ska göra! :P
Men för inte så länge sen så fick vi tillbaka grejerna med anledning av att ägaren till sakerna hade inte hämtat dem eller hört av sig typ.
Så vi skulle lotta ut telefonen mellan personalen , och jag vann! Shit vad glad jag är!
Congratulations to me , my own christmasgift! :)





Igår blev det en storstädning här hemma , jag och babe slet som djur ett tag , men fasen vad fint det är nu alltså! Lätt värt det!
Hade en mysig dag med mina sötvänner igår också , fikade hemma med Marica först, sen hämtade vi Miriam och käkade lunch i stan .
Sen hämtade vi upp Lollobabe så åkte vi till kupolen! Puh vad skönt att alla julklappar är klara nu!
Nu ska de bara fraktas till mami & papi och läggas under granen! Me like! <3

Ha en bra jul allihopa! <3
Heyhey sålänge!

Välkommen Blogg! ;b

Jaha , då var det dags för mig att, som så många andra, prova det här med att blogga!
Shit , jag tror att jag skulle kunna vara den sista på denna jord att upptäcka den här "bloggvärlden".
Men jag ska fasiken göra ett försök iaf! :)

Sitter på jobbet nu & väntar på att min babevän Louise ska komma förbi och visa upp sin nya frisyr, hon har nämnligen vart hos allas vår frisör&sockersötavän Marica på en makeover! Spännande!

Sen ska jag ha lite "jullov" och bara finslipa inför julafton & mysa , fika, julstöka, baka ännu mera kanongoda julspecialiteter á la Emma! ;P
Dessutom har jag bestämt  mig för att göra ett försök att få upp gardinstängerna i vardagsrummet igen , varför dem har ramlat ner behöver vi inte gå in på! ;b
Vi får väl se hur det går!

Heyhey sålänge!

RSS 2.0